Τεχνολογία

Η OPPO θα φέρει την AI σε όλα τα τηλέφωνά της, όχι μόνο στις ναυαρχίδες

Η OPPO πιστεύει πως η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να εκδημοκρατιστεί και να γίνει διαθέσιμη σε όλους. Για αυτό το λόγο, δεσμεύεται να φέρει την AI σε όλες τις σειρές των προϊόντων της, όχι μόνο στις ναυαρχίδες και σκοπεύει να προσφέρει την AI σε 50 εκατομμύρια χρήστες μέχρι το τέλος του 2024.

Η OPPO αναπτύσσει τη δική της AI με κατάθεση 5.000 πατεντών έως τώρα, αλλά ταυτόχρονα συνεργάζεται με Google, Microsoft, MediaTek και άλλους, για να προσφέρει μία ευρεία χρήση της AI.

Η OPPO αναπτύσσει την Hybrid AI αρχιτεκτονική η οποία θα χρησιμοποιεί την AI τόσο τοπικά στη συσκευή όσο και στο σύννεφο. Σύντομα θα έρθει η χρήση του Gemini από την Google, ενώ η συνεργασία με την Microsoft επικεντρώνεται περισσότερο στη βελτίωση συνδεσιμότητας μεταξύ desktop AI και smartphone AI. Η συνεργασία της με την MediaTek αφορά το hardware.

Πιστεύουμε πως το έξυπνο λειτουργικό θα ενσωματωθεί στην AI και θα υποστηρίζει πολυμοντελικές αλληλεπιδράσεις, ενώ υπηρεσίες τρίτων θα προσφερθούν με έναν πιο ευέλικτο τρόπο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μία πλήρη μεταμόρφωση και αναδόμηση του οικοσυστήματος των AI τηλεφώνων.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

Κρασάρει το Instagram σας; Δεν είστε οι μόνοι…

TEO

FIFA 23: Το πρώτο trailer είναι εδώ και παίζουν όλα τα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

TEO

Τί είναι το Wi-Fi 7 και τί αλλαγές φέρνει;

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies