Τεχνολογία

macOS Sequoia: Όλα όσα φέρνει η νέα αναβάθμιση

Η ονομασία του macOS 15 αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του WWDC24. Το macOS Sequoia θα έρθει αυτό το φθινόπωρο και περιλαμβάνει ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις.

Πρώτα από όλα, το macOS Sequoia Θα περιλαμβάνει την Apple Intelligence, ωστόσο θα είναι διαθέσιμη μόνο για τα μοντέλα που διαθέτουν M1 chip ή νεότερο. Θα περιλαμβάνει επίσης το Image Playground, το εργαλείο της Apple για παραγωγή εικόνων. Με αυτό θα μπορείτε να δημιουργείτε εικόνες διαφόρων στυλ, όπως animations, σκέτσα και εικονογραφήσεις.

Το Mac σας θα σας επιτρέπει πλέον να κάνετε mirroring το iPhone σας, κάτι που σημαίνει πως θα μπορείτε να ελέγχετε πλήρως τη συσκευή απομακρυσμένα. Όσο εργάζεστε στο Mac σας και έχετε πρόσβαση στο iPhone σας, η οθόνη του iPhone θα παραμένει κλειδωμένη και σε Standby mode.

Για όσους πραγματοποιούν βιντεοδιασκέψεις στο Mac, θα μπορείτε πλέον να βλέπετε τι πρόκειται να μοιραστείτε με τους υπόλοιπους, πριν αυτοί το δουν στην οθόνη τους. Επίσης το Background Replacement θα σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε το background σας με κάποιο προεπιλεγμένο ή με κάποια φωτογραφία που θα επιλέξετε.

Σημαντική προσθήκη είναι η εφαρμογή Passwords, η οποία βασίζεται στο iCloud Keychain. Αντί να ψάχνετε τους αποθηκευμένους κωδικούς σας στις ρυθμίσεις του Safari, η εφαρμογή θα σας προσφέρει εύκολα όλα τα πιστοποιητικά, τους κωδικούς και τις ειδοποιήσεις ασφαλείας, ενώ συγχρονίζεται σε όλες τις συσκευές σας με iOS, iPadOS, visionOS, ακόμα και με τα Windows μέσω του iCloud.

Το macOS Sequoia λαμβάνει και κάποιες gaming αναβαθμίσεις. Θα έχει βελτιωμένη ικανότητα porting των Windows με το Gameporting Toolkit 2. Η Apple θα κάνει επίσης ευκολότερη τη μεταφορά των Mac παιχνιδιών στο iPad και στο iPhone, δίνοντας ένα έξτρα οικονομικό κίνητρο στους developers να μεταφέρουν τίτλους ή να δημιουργήσουν νέους στο οικοσύστημα της Apple.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

Το Google Maps φέρνει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα σας λύσει τα χέρια

TEO

Οι Ryzen 7020 είναι οι νέοι επεξεργαστές της AMD για φτηνά laptops

TEO

Nvidia: Η RTX 4090 μπορεί να παίξει εύκολα σε 8K ανάλυση και σε 60+ FPS

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies