Τεχνολογία

Η Samsung ετοιμάζει το “Watch 5 Pro” με τεράστια μπαταρία

Εκτός από τα Watch 5 40 & 44mm

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση πως η Samsung πρόκειται να βελτιώσει αισθητά την μπαταρία στα επερχόμενα Galaxy Watch 5. Κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε και φέτος τα 40 & 44mm, εκτός και αν αλλάξει κάτι, ωστόσο, μία νέα αναφορά έρχεται για να ανατρέψει λίγο τις προηγούμενες φήμες.

Όπως μεταφέρει το GSMarena, η εταιρία φαίνεται πως έχει στα σκαριά και ένα άλλο smartwatch που θα ονομάζεται “Samsung Galaxy Watch 5 Pro”, το οποίο εκτός από καλύτερα χαρακτηριστικά, θα βελτιώσει κατά πολύ το πρόβλημα της μπαταρίας. Έτσι, εκτός από τα κλασσικά μοντέλα της 5 σειράς, ακούγεται πως θα δούμε και ένα “Pro” μοντέλο, πιο ακριβό, με 572 mAh στην μπαταρία.

Για να καταλάβετε πόσο σημαντική είναι αυτή η αναβάθμιση, το μεγάλο μοντέλο του Watch 4 έχει μόλις 361mAh. Οπότε μιλάμε για μία αρκετά ικανοποιητική αναβάθμιση στην χωρητικότητα της μπαταρίας, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα έχει διάρκεια ζωής περισσότερες από 2 μέρες εντατικής χρήσης.

Τέλος, επειδή όλα τα παραπάνω παραμένουν φήμες και αναφορές, καλύτερα να τα λάβετε με κάθε επιφύλαξη, ώσπου να ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την Samsung. Τα Galaxy Watch 5 πρόκειται να αποκαλυφθούν κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

Ανακοινώθηκε το Oppo A57 5G με ικανοποιητικά specs και χαμηλή τιμή

TEO

Ιταλική εταιρία χάκαρε Android και iOS χρήστες στην Ευρώπη για λογαριασμό κυβερνήσεων

TEO

Θα επιστρέψουν οι εύκολα αντικαταστάσιμες μπαταρίες στα κινητά;

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies