Τεχνολογία

Huawei Nova 9 SE: Το πρώτο τηλέφωνο της εταιρίας με 108MP κάμερα

Και δεν είναι καν ναυαρχίδα

Το πρώτο τηλέφωνο  της Huawei με κάμερα 108MP δεν είναι κάποια ναυαρχίδα, αλλά ένα της mid-range Nova σειράς. Η κυκλοφορία του Huawei Nova 9 SE έγινε σιωπηλά στο Μαλαισιανό site της εταιρίας χωρίς κάποια επίσημη ανακοίνωση, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου.

Το selling point είναι σαφώς η κάμερα των 108MP η οποία υποστηρίζει νυχτερινές φωτογραφίες Super Night Shot, καταγράφοντας πολλαπλά επίπεδα έκθεσης ενώνοντάς τα σε μία καθαρή νυχτερινή φωτογραφία. Η διάταξη των καμερών συμπεριλαμβάνει έναν ultra-wide 8MP, macro 2MP και αισθητήρα βάθους 2MP. Η selfie κάμερα είναι 16MP.

Στην LCD οθόνη των 6.78 ιντσών έχουμε ανάλυση FHD+ και 90Hz ρυθμό ανανέωσης, ενώ το μπροστά και πίσω μέρος καλύπτονται από γυαλί. Τα bezels είναι μόλις 1.05 χιλιοστά. Η 4.000mAh μπαταρία υποστηρίζει φόρτιση 66W. Πληροφορίες για τον επεξεργαστή δεν έγιναν γνωστές και μάλλον θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες όταν κυκλοφορήσει το τηλέφωνο, φήμες όμως κάνουν λόγο για Snapdragon 680. Η RAM είναι στα 8GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 128GB. Έρχεται με Android 11 και EMUI 12.

Διατίθεται σε τρία χρώματα, Crystal Blue, Pearl White και Midnight Black, ενώ η τιμή του δεν αποκαλύφθηκε.

Πηγή: unboxholics.com

 

 

Related posts

Το YouTube προσθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό για ευκολότερες «διορθώσεις»

TEO

Το Google Maps απέκτησε μια νέα απίστευτα βολική λειτουργία

TEO

Η Apple δεν είναι πλέον η πολυτιμότερη εταιρία στον κόσμο

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies