Τεχνολογία

Το YouTube θα προσθέσει ένα καινούργιο AI κουμπί

Το YouTube ξεκίνησε να δοκιμάζει ένα καινούργιο χαρακτηριστικό με τα μέλη της YouTube Premium συνδρομητικής υπηρεσίας. Ο λόγος γίνεται για το “Jump Ahead”, μια AI δυνατότητα που θα αφήνει τους χρήστες να μεταφέρονται αυτόματα στο ας πούμε καλό ή ενδιαφέρον απόσπασμα ενός βίντεο.

Αναλυτικότερα, όταν κάποιος χρήστης θα κάνει douple-tap στο βίντεο που βλέπει, για να προχωρήσει μπροστά λίγα δευτερόλεπτα, τότε θα εμφανίζεται και το νέο “Jump Ahead” κουμπί. Η λειτουργία θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και δεδομένα που θα συλλέγονται από τους υπόλοιπους θεατές, για να συμπεραίνει ποιο κομμάτι του βίντεο θέλει ο κόσμος πραγματικά να δει. Έτσι, πατώντας το νέο αυτό κουμπί, ο χρήστης θα μεταφέρεται αυτόματα στο σημείο αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το χαρακτηριστικό είχε δοκιμαστεί για πρώτη φορά το Μάρτιο, αλλά τώρα η Google το έκανε ευρέως διαθέσιμο ως πειραματικό χαρακτηριστικό που μπορεί να ενεργοποιηθεί προαιρετικά από όλα τα μέλη του YouTube Premium στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για την ώρα λειτουργεί μόνο σε βίντεο που είναι αγγλικής γλώσσας, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το πότε μπορούμε να περιμένουμε τη διάθεση της λειτουργίας παγκοσμίως.

Η δοκιμή για τα μέλη του YouTube Premium στις ΗΠΑ θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 1 Ιουνίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία αναμένεται η Google να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.

Μπορείτε να δείτε πως θα λειτουργεί το χαρακτηριστικό μέσα από τα screenshots που έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το μέσο 9to5google και τα οποία ακολουθούν παρακάτω.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

RTX 4080 και RTX 4090: Οι ευρωπαϊκές τιμές αποκαλύφθηκαν και είναι τσουχτερές

TEO

Τα Windows 12 μπορεί να έρθουν το 2024 και όχι όπως πιστεύαμε;

TEO

Πεπεισμένος ο Zuckerberg για την επιτυχία της εφαρμογής Threads

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies