Τεχνολογία

Το Instagram έκρυψε ένα μυστικό σε ένα πασίγνωστο προφίλ

Το Instagram μόλις πρόσθεσε ένα νέο ειδικό χαρακτηριστικό, το οποίο υπάρχει σε ένα μόνο προφίλ παγκοσμίως.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εφαρμογή πρόσθεσε μια ειδική ενέργεια στο προφίλ της τραγουδίστριας Taylor Swift, η οποία μετρά 283 εκατομμύρια ακόλουθους στην πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, αν κάποιος επισκεφτεί το προφίλ φαίνεται σαν όλα τα υπόλοιπα του Instagram, σα να μην έχει αλλάξει τίποτα. Το ‘μυστικό’ είναι όμως κρυμμένο στο swipe down, το οποίο κανονικά κάνει refresh τη σελίδα, έτσι ώστε να εμφανιστούν οι νεότερες δημοσιεύσεις.

Μόνο στο προφίλ της Taylor Swift λοιπόν, αν κάποιος κάνει swipe down πέρα από το 1/4 της οθόνης, αρχίζει να εμφανίζεται η φράση ‘The Tortured Poets Department’ στη θέση που είναι κανονικά ο spinner. Μάλιστα, με swipe down μέχρι το τέλος της οθόνης, εμφανίζεται και ένα banner που καλύπτει ολόκληρη την οθόνη. Αυτό περιλαμβάνει μια αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του επόμενου άλμπουμ της καλλιτέχνιδας και μια παραπομπή για να κατεβάσουν οι χρήστες το Threads, το άλλο social media του Instragram, για να συζητήσουν εκεί σχετικά με το άλμπουμ.

Μπορείτε να δείτε το μυστικό που είναι κρυμμένο στο πασίγνωστο προφίλ και μόνοι σας.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

Η Microsoft λέγεται ότι αναπτύσσει ένα νέο chip για το Xbox Series X

TEO

Η Apple ανανεώνει και τα απλά MacBook Air

TEO

Το Google Play Store αλλάζει κάτι και ίσως να το βλέπετε ήδη

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies