Τεχνολογία

Το ChatGPT ήρθε στα Mac

Με ξεχωριστή εφαρμογή.

Η OpenAI διέθεσε μία νέα desktop εφαρμογή του ChatGPT για το macOS. Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για συνδρομητές όσο και για δωρεάν χρήστες και έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται διακριτικά σε οτιδήποτε κάνετε στο Mac σας. Η Windows έκδοση αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά.

Με ένα απλό shortcut (Option+Space), μπορείτε να ρωτήσετε το ChatGPT ό,τι θέλετε, ενώ μπορείτε να καταγράφετε screenshots και να συζητάτε για αυτά με το ChatGPT, απευθείας μέσα από την εφαρμογή.

Διαθέσιμη είναι και η δυνατότητα συζήτησης μέσω φωνής, επιλέγοντας το εικονίδιο των ακουστικών (Voice Mode). Οι δυνατότητες του GPT-4o όμως δε θα είναι διαθέσιμες, καθώς αυτές θα έρθουν στο εγγύς μέλλον.

Η macOS εφαρμογή είναι διαθέσιμη από σήμερα στους συνδρομητές Plus και θα γίνει διαθέσιμη για όλους μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

Το LastPass παραβιάστηκε ξανά από hackers

TEO

Ο νέος AMD Ryzen Threadripper Pro 5995WX ισοπεδώνει όλους τους CPUs στο πρώτο benchmark

TEO

Τέλος για τα Google Domains – Η εταιρία πουλάει το τμήμα στην Squarespace

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies