Τεχνολογία

Το ChatGPT έχει πλέον φωνή

Η OpenAI  ανακοίνωσε ένα νέο πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό για το ChatGPT. Συγκεκριμένα, τόσο οι χρήστες των mobile εφαρμογών του στα iOS και Android, όσο και οι χρήστες της κανονικής έκδοσης στο διαδίκτυο, μπορούν πλέον να εκμεταλλευτούν το Read Aloud.

Όπως φυσικά προδίδει και το όνομα της λειτουργίας, το ChatGPT απέκτησε φωνή και μπορεί πλέον να διαβάζει στους χρήστες τις απαντήσεις του! Περνώντας σε λεπτομέρειες, το χαρακτηριστικό υπάρχει τόσο για την δωρεάν έκδοση με το GPT-3.5 μοντέλο, όσο και για τους συνδρομητές του ChatGPT Plus με το GPT-4 μοντέλο. Το Read Aloud υποστηρίζει 5 διαφορετικές ανδρικές και γυναικείες φωνές, με τους χρήστες να μπορούν να επιλέξουν όποια τους ακούγεται καλύτερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ChatGPT μπορεί να μιλήσει σε 37 διαφορετικές γλώσσες, μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά. Το χαρακτηριστικό δουλεύει αρκετά καλά, αλλά όπως διαπιστώσαμε από τις πρώτες μας δοκιμές, στα ελληνικά υπάρχουν κάποιες αδυναμίες, όπως είναι για παράδειγμα η ανάγνωση των ημερομηνιών.

Για την ενεργοποίηση της εκφώνησης οι χρήστες μπορούν να πατήσουν το σχετικό κουμπί κάτω από την κάθε απάντηση, το οποίο όμως εμφανίζεται μόνο μετά την ολοκλήρωσή της.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

iPhone 14 Pro: Ισοπεδώνει κάθε Android ο A16 επεξεργαστής – Το γρηγορότερο τηλέφωνο της αγοράς

TEO

OnePlus Nord N30 SE 5G: Το νέο OnePlus τηλέφωνο με ελκυστική τιμή και καλές επιδόσεις

TEO

Ο Hideo Kojima βραβεύτηκε από την ιαπωνική κυβέρνηση

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies