Τεχνολογία

TikTok Notes: Ξεκίνησαν οι δοκιμές του ανταγωνιστή του Instagram

Πριν ένα μήνα είχε αποκαλυφθεί από τον κώδικα της εφαρμογής του TikTok, η ανάπτυξη μίας νέας εφαρμογής αποκλειστικά για φωτογραφίες και κείμενο. Τώρα, ορισμένοι χρήστες έλαβαν ειδοποίηση που τους ενημέρωνε ότι τα posts τους με φωτογραφίες θα μοιραστούν στη νέα TikTok Notes εφαρμογή, εκτός κι αν δηλώσουν πως δεν το επιθυμούν.

 

Το TikTok λέει πως δεν έχει καταλήξει στο σχεδιασμό της νέας εφαρμογής του, ούτε έχει επιβεβαιώσει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Σύμφωνα με το παραπάνω screenshot, το TikTok δίνει την επιλογή στο χρήστη να μη μοιραστεί η φωτογραφία του στη νέα εφαρμογή.

Ειδικοί στα social media θεωρούν πως μία νέα εφαρμογή που βασίζεται σε φωτογραφίες ή κείμενο, μπορεί να αποτελέσει ένα χώρο όπου οι χρήστες TikTok οι οποίοι απλά παρακολουθούν και δεν ανεβάζουν περιεχόμενο, θα αλληλεπιδράσουν περισσότερο με την εφαρμογή.

Η κυκλοφορία του Notes ως ξεχωριστή εφαρμογή αποτελεί μία αλλαγή στρατηγικής για το TikTok, το οποίο προηγουμένως ενσωμάτωνε όλα τα νέα χαρακτηριστικά απευθείας στην κύρια εφαρμογή του. Αλλά έχει νόημα, δεδομένης της πρόσφατης έρευνας των Αρχών. Υπάρχουν λίγα σημεία στα οποία δε δραστηριοποιείται και ο διαμοιρασμός φωτογραφιών είναι ένα από αυτά. – Jasmine Enberg, αναλύτρια social media της Insider Intelligence

Ίσως το TikTok να αντιγράφει ό,τι έκανε η Meta για να αντιμετωπίσει το X (Twitter), με την εισαγωγή της εφαρμογής Threads, η οποία βασίστηκε στους χρήστες του Instagram.

Αλλά όπως και το Threads, το κλειδί είναι να δημιουργηθεί μία αρκετά ελκυστική εμπειρία η οποία θα κρατήσει τον κόσμο στο TikTok Notes πέρα από την αρχική περιέργεια. Όταν τα social media χαρακτηριστικά καλύπτουν τα πάντα, αυτό που ξεχωρίζει τη μία πλατφόρμα social media από την άλλη, αρχίζει να χάνεται. Θα εξαρτηθεί από την κοινότητα, την εμπειρία χρήσης και ναι, του αλγορίθμους.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

Διέρρευσαν οι προδιαγραφές της 14ης γενιάς των Intel επεξεργαστών

TEO

Η Asus μειώνει τις τιμές των RTX καρτών γραφικών

TEO

Το νέο τηλέφωνο της Realme υπόσχεται φανταστική κάμερα με λίγα χρήματα

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies