Τεχνολογία

TikTok: Ανεβάστε βίντεο μεγαλύτερα από ένα λεπτό και πληρωθείτε

Πέρυσι το TikTok είχε εισάγει το Creativity Program, το οποίο ήταν όλο αυτόν τον καιρό σε beta και μόνο με invites. Πρακτικά απαιτούσε από τους TikTokers να ανεβάζουν βίντεο άνω του ενός λεπτού σε διάρκεια για να μπορούν να πληρώνονται.

Τώρα, η εταιρία ανακοίνωσε τη διάθεση του προγράμματος στο ευρύ κοινό με την ονομασία “Creator Rewards”. Οι πληρωμές για βίντεο άνω του ενός λεπτού θα υπολογίζονται με έναν αλγόριθμο ο οποίος θα λαμβάνει υπόψη την πρωτοτυπία, τη διάρκεια, την αξία αναζήτησης και την αλληλεπίδραση του κοινού. Υπόσχεται υψηλότερες πληρωμές για δημιουργούς περιεχομένου, καθώς στο προηγούμενο πρόγραμμα είχε διαπιστωθεί πως βίντεο με εκατομμύρια views κέρδιζαν μόλις μερικά δολάρια. Το TikTok αποκάλυψε πως τα έσοδα των δημιουργών έχουν αυξηθεί κατά 250% τους τελευταίους έξι μήνες και πως ο αριθμός των δημιουργών που κερδίζουν πάνω από $50.000 το μήνα έχει διπλασιαστεί.

Το TikTok ενθαρρύνει επίσης τους δημιουργούς να ανεβάζουν οριζόντια βίντεο με αντάλλαγμα μία προώθηση του περιεχομένου τους από την πλατφόρμα. Η κίνηση του TikTok είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς η εφαρμογή έγινε αρχικά δημοφιλής με μικρής διάρκειας, κάθετα βίντεο.

Σήμερα, φαίνεται πως το TikTok θέλει να προσφέρει μεγαλύτερα videos στην πλατφόρμα του, σε όποιο προσανατολισμό κι αν έχουν καταγραφεί αυτά.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

Gemini: Διαθέσιμη η τεχνητή νοημοσύνη της Google

TEO

Το OneUI 6.1 φέρνει AI χαρακτηριστικά στα Samsung τηλέφωνα

TEO

Huawei: Επιβίωσε και τώρα αντεπιτίθεται

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies