ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Επιλεγμένοι Επαγγελματίες

Γνωρίζουμε οτι η διοργάνωση του γάμου ή της βάπτισης είναι χρονοβόρα και απαιτητική διαδικασία. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με κάποιες λεπτομέρειες που πιθανόν σας δυσκολεύουν είτε να αναλάβουμε εξ’ ολοκλήρου να σας φέρουμε σε επαφή με τους επαγγελματίες που θα σας εγγυηθούν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Κομμώσεις, ανθοστολισμοί, νυφικά και ό, τι άλλο μπορεί να χρειαστείτε.

Ανθόκηπος, ανθοστολισμοί εκδηλώσεων

Aνθόκηπος

Καλωσήρθατε στον Ανθόκηπο, έναν χώρο δημιουργίας και υψηλής αισθητικής σε ότι αφορά τα λουλούδια και τα φυτά. Ο Ζαχαρίας και η Ρένα σας υποδέχονται στην Ευκαρπία με πρόθεση να δημιουργήσουν για εσάς την ανθοσύνθεση, τον στολισμό ή τον κήπο που θα ταιριάζει στο γούστο και στη ψυχοσύνθεσή σας.

Ο Ζαχαρίας και η Ρένα γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο, που σπούδαζαν Δασολογία-Περιβαλλοντολογία. Τους ένωσε η αγάπη τους για τη φύση, αγάπη που οδήγησε στη δημιουργία του Ανθοκήπου.

Η Ρένα φροντίζει το κατάστημα, όπου θα βρείτε από τις μεγαλύτερες ποικιλίες κομμένου λουλουδιού στην πόλη, συνθέσεις και φυτά.

Ο Ζαχαρίας επιμελείται το συνεργείο κηποτεχνίας. Σχεδιασμός κήπων, κατασκευή, συντήρηση…μία δημιουργική καθημερινότητα.

Δείτε περισσότερα

Διοργάνωση γάμων Ελίνα Μπελάγρα

Elina Belagra

Μια φράση που όλες οι μέλλουσες νύφες θα σκεφτούν! <<Είναι η στιγμή μου>>! Σε αυτή τη στιγμή σας θέλουμε και εμείς να είμαστε κομμάτι της! Η Elina Belagra μαζί με τους συνεργάτες της και με οδηγό φρέσκιες, νέες, ρομαντικές αλλά και κλασικές ιδέες, θα πορευτούν μαζί σας προς την υλοποίηση της ομορφότερης ημέρας της ζωής σας. 

Mε την ίδια να επιμελείται τα Wedding Jewelry and Rings, the Flower Decoration and the Generally Decoration του γάμου σας, μπορείτε πιο άνετα να απολαύσετε την διαδικασία της προετοιμασίας! Αφού εκείνη με την ομάδα της θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα! 

Με πρωταγωνιστές εσάς, με χαρτί και πένα, θα σχεδιάσετε κάθε καρέ αυτής της μοναδικής ταινίας της ζωής σας, μαζί με την Elina Belagra. Σας περιμένουμε, να σας γνωρίσουμε και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τις ιδέες μας! <<Δεν θα γράψουμε το σενάριο εμείς για εσάς.Γιατί πιστεύουμε πως η ευτυχία και η αγάπη, αδιαπραγμάτευτα, δεν αποτυπώνονται στο χαρτί>>. Elina Belagra

Δείτε περισσότερα

Κάλυψη γάμου, κομμωτήριο

Αγγελική Αποστολούδη Hair Spa

Σου υποσχέθηκε να σε κάνει να νιώθεις μοναδική και να σε φροντίζει.Την ίδια υπόσχεση σου δίνουμε και εμείς! Η ομάδα μας στο HAIR SPA με την πολυετή εμπειρία της Αγγελικής Αποστολουδη στα νυφικά χτενίσματα θα πραγματοποιήσει ό,τι έχεις ονειρευτεί για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σου!

Δείτε περισσότερα

Music Pulse Dj Θεσσαλονίκη

Τηλ:  697 673 9009

Email: infomusicpulseeu