Τεχνολογία

Spotify: Η Apple μπλοκάρει τις αναβαθμίσεις της εφαρμογής μας

Το Spotify ανακοίνωσε πως η Apple δεν προωθεί τις αναβαθμίσεις της εφαρμογής του, παρόλη τη νέα απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε μία επιστολή που έστειλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Spotify τονίζει πως η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε έχει απαντήσει στην αίτηση αναβάθμισης της εφαρμογής, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πληροφορίες για το κόστος της συνδρομής.

Στις 5 Μαρτίου, το Spotify προώθησε μία αναβάθμιση στην Apple, η οποία τοποθετεί links για το website του Spotify, μαζί με πληροφορίες χρέωσης για διαφορετικούς τρόπους συνδρομής στην ευρωπαϊκή έκδοση της εφαρμογής του, παρακάμπτοντας έτσι το σύστημα πληρωμών της Apple, όπως ορίζει η νέα απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτό αποτελεί ακόμα ένα παράδειγμα για το πώς η Apple θα προσπαθήσει να παρακάμψει και/ή να μη συμμορφωθεί με την απόφαση της Επιτροπής, αν μείνει ανεξέλεγκτη. Δεδομένης της ιστορίας της Apple, το Spotify ανησυχεί πως η καθυστέρηση της Apple είναι σκόπιμη και στοχεύει στην καθυστέρηση ή στην αποφυγή της συμμόρφωσής της συνολικά. Έχουν περάσει εννέα μέρες τώρα και ακόμα δεν έχουμε απάντηση από την Apple για την εφαρμογή μας, ώστε να δείξουμε στους Ευρωπαίους χρήστες τις χρεώσεις και να προσφέρουμε ένα link για το website μας, κάτι το οποίο έχουμε πλέον δικαίωμα να κάνουμε βάσει της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η καθυστέρηση της Apple έρχεται σε απευθείας αντίθεση με τον ισχυρισμό της πως ελέγχει τις αναβαθμίσεις μέσα σε 24 ώρες και αψηφά το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η Επιτροπή.

Η Apple δεν έχει προσφέρει ακόμα κάποιο σχόλιο.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

Intel Core i9-13900K VS Ryzen 9 7950X – Ποιός είναι ο νέος βασιλιάς των επιδόσεων;

TEO

Έρχεται ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στις Android τηλεοράσεις

TEO

Intel: Πρώτη κλεφτή ματιά στον επεξεργαστή-«τέρας» των 6 GHz

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies