Music News

#Skglive!Music Fest: Το πρόγραμμα των τεσσάρων ημερών της διοργάνωσης

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει φέτος, για πρώτη φορά, ένα 4ημερο φεστιβάλ μουσικής, το #SKGLIVE! MUSIC FEST-«Ζωνταντεύουμε τη δημιουργία», 15, 16, 17, 18 Απριλίου, στον εμβληματικό ιστορικό χώρο του Ολύμπιον, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μουσικά συγκροτήματα και μπάντες με διαφορετικά ρεπερτόρια, κλήθηκαν να αποστείλουν τις καλλιτεχνικές τους προτάσεις, προκειμένου να συμμετέχουν στη πρώτη διοργάνωση του #SKGLIVE! MUSIC FEST-«Ζωνταντεύουμε τη δημιουργία», του νέου σημαντικού πολιτιστικού θεσμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έλαβε 165 ολοκληρωμένες καλλιτεχνικές προτάσεις, οι περισσότερες ιδιαίτερα αξιόλογες, με φρέσκο ήχο και έμπνευση. Πρόκειται αναμφισβήτητα για συμμετοχή ρεκόρ, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αποδεικνύει τη μεγάλη ανάγκη ύπαρξης ενός τέτοιου θεσμού, που προωθεί και αναδεικνύει τη μουσική δημιουργία.

Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών αλλά και το υψηλό επίπεδο τους μας χαροποίησε αλλά και μας προβλημάτισε, γιατί η Επιτροπή αξιολόγησης που συστάθηκε, είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ δύσκολη και επώδυνη διαδικασία επιλογής. Οι περισσότερες από τις προτάσεις πληρούσαν απόλυτα τις προδιαγραφές του Φεστιβάλ γι’ αυτό και οι διοργανωτές, με την σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής, αποφάσισαν να διευρύνουν την διάρκεια του, για το 2025, ώστε να παρουσιάζονται ακόμα περισσότερες αξιόλογες προτάσεις.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν, το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τα 28 σχήματα που θα εμφανιστούν στο πρώτο #SKGLIVE! MUSIC FEST-«Ζωνταντεύουμε τη δημιουργία».

11.jpg

To πρόγραμμα

15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

#Νίκος Χρηστίδης
Ο Νίκος Χρηστίδης είναι τραγουδοποιός από την Θεσσαλονίκη και έχει εκδώσει 2 προσωπικούς δίσκους: “ο Τρελός του χωριού” & “Το σύμπαν του Νίκου Χρηστίδη”. Μαζί με το γλυκό του κοινόβιο: Ιωάννα Κουρκούδιαλου, Γιώργος Βαρτσάκης, Δημήτρης Χριστώνης, Θωμάς Κωστούλας, Λουκάς Κουρλής, θα παρουσιάσουν μέρος της προσωπικής του δισκογραφίας καθώς και ανέκδοτα τραγούδια.
Υπεύθυνος σχήματος: Νίκος Χρηστίδης
Στοιχεία επικοινωνίας: nikos_2007xr@yahoo.com / 6948711997

#Alenti Quintet
Συμπληρώνουν δέκα χρόνια παρουσίας στη πρωτότυπη παραδοσιακή μουσική, με όργανα Μεσογείου-Βαλκανίων, συμμετέχοντας σε Φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το σχήμα αποτελούν: Γιάννης Διονυσίου (τραγούδι), Παντελής Αγκιστριώτης (λύρα), Βασίλης Ζιγκερίδης (κανονάκι), Γιώργος Πολυχρονιάδης (κοντραμπάσο), Αλέξανδρος Ριζόπουλος (κρουστά). Το 2021 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ “Jasmine”.
Υπεύθυνος σχήματος: Γιώργος Πολυχρονιάδης
Στοιχεία επικοινωνίας: geo.polychroniadis@gmail.com / 6976926955

#Ελένη Μπουσμαλή
Η Ελένη Μπουσμαλή  είναι μουσικός και τραγουδοποιός και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει κυκλοφορήσει τον πρώτο προσωπικό της δίσκο το 2019, ενώ το 2024 αναμένεται  να κυκλοφορήσει ο δεύτερος. Μαζί της  επί σκηνής θα είναι η Ντίνα Σαρατζή (τσέλο), η Σοφία Βουλγαρίδου (ακορντεόν), ο Δημήτρης Γουμπερίτσης (κονταμπάσο) και ο Γιάννης Φιλιππουπολίτης (πιάνο).
Υπεύθυνος σχήματος: Ελένη Μπουσμαλή
Στοιχεία επικοινωνίας: eleni_b13@hotmail.com / 6981696269

#Μαργαρίτα Λιτητάρη
Μια ομάδα μουσικών και τραγουδιστών, που συναντήθηκαν με αφορμή τα τραγούδια της Μαργαρίτας Λιτητάρη και τις ηχογραφήσεις του πρώτου της δίσκου, με τίτλο «Τ’ αδύνατο», το 2023. Το σχήμα εμφανίζεται σε σκηνές της Θεσσαλονίκης και αποτελείται από τους: Μαρία Θωίδου, Σάκη Κοντονικόλα, Ανδρέα Ζιάκα, Πανορμίτη Μπούμπα και Δάνη Κουμαρτζή.
Υπεύθυνος σχήματος: Μαργαρίτα Λιτητάρη
Στοιχεία επικοινωνίας: margaritalit@gmail.com / 6972559038

#Γιάννης Γεωργιλάς
Ο Γιάννης Γεωργιλάς εκπροσωπεί μουσική που διαπνέεται από ειλικρινείς προθέσεις και στόχο να συγκινήσει. Το 2018 πρωτοεμφανίστηκε δισκογραφικά με το άλμπουμ «Σιωπή ν’ ακούσουμε» ενώ ακολούθησαν αρκετά singles. Το σχήμα του αποτελείται από τους εξής μουσικούς της Θεσσαλονίκης: Ηλέκτρα Καράλη, Γρηγόρης Σημαδόπουλος, Γιώργος Σαλτσίδης, Ντίνος Τσούγγαρης, Δημήτρης Βίττης.
Υπεύθυνος σχήματος: Γιάννης Γεωργιλάς
Στοιχεία επικοινωνίας: giannis.n.georgilas@gmail.com / 6946508988

#Argalios
Οι Argalios είναι ένα μουσικό σχήμα που εμπνέεται από τις παραδοσιακές μουσικές του κόσμου, με έμφαση στην ελληνική δημοτική. Αποτελείται από τους Άλεξ Ιωσηφίδη (πιάνο), Ζωή Μάντζου (φωνή) και Όλγα Αλεξίου (νταούλι, φωνητικά). Το τελευταίο τους EP “INVITE Live Studio Session” κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2024 και περιλαμβάνει συνεργασίες με διάφορους σολίστ.
Υπεύθυνος σχήματος: Χρυσούλα Συνιόλα
Στοιχεία επικοινωνίας: argaliosmusic@gmail.com / 6976574328

#Μουσικοί Περιηγητές
Οι Μουσικοί Περιηγητές παίζουν ελληνικό τραγούδι, “ποτισμένο” με παραδοσιακά, έντεχνα αλλά και ροκ στοιχεία. Έχουν στο ενεργητικό τους 18 τραγούδια, πάνω από 200 εμφανίσεις και 10 ηχογραφήσεις. Οι Μουσικοί Περιηγητές: Κώστας Βερβίτης, Παναγιώτης Κουλούρης, Δημήτρης Κιουρτσής, Γιώργος Ζαβαρόπουλος καταθέτουν την δική τους πρόταση για το ελληνικό τραγούδι, μέσα από τα τραγούδια τους.
Υπεύθυνος σχήματος: Κώστας Βερβίτης
Στοιχεία επικοινωνίας: kostasvervitis@gmail.com / 6934166520

16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

#Baby on Board
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ή αλλιώς Baby on Board είναι performer, συνθέτης, παραγωγός και εκπροσωπεί την pop, rock και jazz αισθητική. Μαζί του επί σκηνής: Παύλος Μιχαηλίδης, Ιάσων Γερεμτζές, Αγαμέμνων Μάρδας, Παναγιώτης Καρνούτσος, Σαράντης Γελαδάρας, Maria Hristova, Νάνσυ Βελλή. Το 2010 διοργάνωσε το Dissonance Records Festival, ενώ έχει στο ενεργητικό του 4 άλμπουμ.
Υπεύθυνος σχήματος: Δημήτρης Παπαδόπουλος
Στοιχεία επικοινωνίας: dimitrisath@yahoo.gr / 6943906090

#Μαρία Παρούση
Η 15χρονη Μαρία Παρούση ξεκίνησε να γράφει δικά της τραγούδια από μικρή, σε ένα παιδικό πιάνο. Η μητέρα της, καταλαβαίνοντας το χάρισμά της, την έγραψε στο ωδείο. Έκτοτε παίζει πιάνο, κιθάρα, τραγουδάει και εκφράζεται μέσω της μουσικής, γράφοντας δικά της πρωτότυπα τραγούδια σε pop και country ρυθμούς.
Υπεύθυνος σχήματος: Ευαγγελία Μπατσίλα
Στοιχεία επικοινωνίας: batsila@hotmail.com / 6938088459

#MiroRiro
Από το 2015, o Αχιλλέας Παπαμόσχος (κιθάρα) και η Αλίκη-Ματθίλδη Τουμπουλέκα-Δημητρίου (τραγούδι), είναι ένα δίδυμο της ποπ, ροκ, BossaNova και έντεχνης μουσικής με πάνω από 600 εμφανίσεις και ένα προσωπικό δίσκο. Το 2022 με σύνθημα «η αγάπη σας, ο δρόμος μας» επέλεξαν συνειδητά να παίζουν μουσική στο δρόμο.
Υπεύθυνος σχήματος: Αλεξάνδρα – Ιωάννα Δημητρίου
Στοιχεία επικοινωνίας: alexandra.joanna@gmail.com / 6932907402

#Κώστας Τηλαβερίδης
Ο Κώστας Τηλαβερίδης, στιχουργός και συνθέτης στο έντεχνο τραγούδι έχει στο ενεργητικό του 3 δίσκους και 40 τραγούδια. Από το 1980 μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες του χώρου. Το σχήμα του αποτελείται από τους: Κώστα Τηλαβερίδη (κιθάρα-φυσαρμόνικα), Βάσω Μπότη (κιθάρα-ακορντεόν).
Υπεύθυνος σχήματος: Κώστας Τηλαβερίδης
Στοιχεία επικοινωνίας: k3tilaveridis@gmail.com / 6947905757

#Κούπες
Οι Κούπες παίζουν ελληνόφωνο ροκ με παραδοσιακά στοιχεία.
Το σχήμα αποτελείται από τους: Φρειδερίκη Ήργη (Φωνή), Μπάμπη Στεφανίδη (Κιθάρα-Φωνή), Αχιλλέα Παρζίγκα (Κιθάρα-Φωνητικά), Δημήτρη Πρωτόγερο (Κλαρίνο-Γκάιντα), Σάκη Σαράφα (Μπάσο), Χρήστο Πολύζο (Τύμπανα). Έχουν στο ενεργητικό τους δύο άλμπουμ και από το 2018 έχουν κάνει πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.
Υπεύθυνος σχήματος: Μπάμπης Στεφανίδης
Στοιχεία επικοινωνίας: babisstefanidis33@gmail.com / 6934036533

#Carmen Venti
Η μπάντα Carmen Venti ερμηνεύει μουσική του Μεσοπολέμου και συνθέτει νέα τραγούδια επηρεασμένη από την μεσογειακή και βαλκανική μουσική. Αποτελείται από τους Δημήτρη Χαριτάτο, Δημήτρη Ψαθά, Λένα Καραγιαννίδου, Δημήτρη Βαλιώτη και Παντελή Μπαντή. Είναι νέα μπάντα, που τώρα ξεκινά τη πορεία της, με ηχογραφήσεις, συνεργασίες και εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη.
Υπεύθυνος σχήματος: Δημήτρης Χαριτάτος
Στοιχεία επικοινωνίας: dimitrios.charitatos@gmail.com / 6977246423

#Γιώργος Φωκάς & Hardbeats
Ο Γιώργος Φωκάς είναι μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης από τη Θεσσαλονίκη με μακρά πορεία και έχει γράψει πολλά τραγούδια σε στυλ ποπ ροκ. Αυτό το διάστημα, παράλληλα με τις live εμφανίσεις, ετοιμάζει τη νέα δισκογραφική του δουλειά.
Μαζί του στη σκηνή οι HardBeats: Νικος Βαφείδης (τύμπανα), Δημητρης Γιαλαμάς (Μπάσο), Σπύρος Ρασσιάς (πλήκτρα).
Υπεύθυνος σχήματος: Γιώργος Φωκάς
Στοιχεία επικοινωνίας: georgesfokas@gmail.com / 6972775465

17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

#Γιώργος Καρράς
Ο Γιώργος Καρράς, γνωστός από το συγκρότημα «Τρύπες», συνοδευόμενος από τους μουσικούς: Άγγελος Μπουρνάς, Αλέξης Αποστολάκης, Ηρακλής Ιωσηφίδης, Δημήτρης Κριτσίμης, Θοδωρής Μπουρνάς, θα παρουσιάσει ροκ τραγούδια από τους δύο προσωπικούς του δίσκους «Υπέροχο Τίποτα» και «Ασκήσεις Απλότητας» καθώς και καινούρια τραγούδια που ηχογράφησε πρόσφατα και δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη.
Υπεύθυνος σχήματος: Γιώργος Καρράς
Στοιχεία επικοινωνίας: karrastls@gmail.com / 6945795202

#Oktavision
Οι Oktavision δημιουργήθηκαν το 2017, στη Θεσσαλονίκη. Ο ήχος τους κινείται σε electro pop μονοπάτια.
Η μπάντα αποτελείται από 3 άτομα: Θανάσης Αποστολίδης (Συνθεσάιζερ, Τραγούδι), Νικόλας Ψι (Τύμπανα, Τραγούδι), Χάρης Μάρκογλου (Ηλεκτρική Κιθάρα). Έχουν κυκλοφορήσει 2 δίσκους και πραγματοποιούν ζωντανές εμφανίσεις.
Υπεύθυνος σχήματος: Θανάσης Αποστολίδης
Στοιχεία επικοινωνίας: oktavision1979@gmail.com / 6937316808

#ΜόΡΑ
Οι ΜόΡΑ είναι ένα τρίο από τη Θεσσαλονίκη που έρχεται να στοιχειώσει το φαντασιακό μας. Η σκοτεινή ποίηση των στίχων τους ντύνεται με την αισθητική των πιο σκοτεινών μουσικών που ακούστηκαν ποτέ! Έχουν δυο άλμπουμ: “Το κάλεσμα του Κθούλου” & “Nitocris”. Συμμετοχή στη συλλογή underground όνειρα Vol 6.
Υπεύθυνος σχήματος: Γιώργος Τιάκας
Στοιχεία επικοινωνίας: georgetiakas@gmail.com / 6977160116

#Thodoris Kotsifas Large Ensemble
Ο κιθαρίστας και συνθέτης Θοδωρής Κότσυφας, με 2 προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό του, δημιούργησε το 2023 το σχήμα «Thodoris Kotsifas Large Ensemble» με τους: James Wylie, Δημήτρης Αγγελάκης, Λέανδρος Πασιάς, Κωνσταντίνος Μάνος, Αλέξης Μακατσέλος, Θοδωρής Κότσυφας, δουλεύοντας πάνω σε καινούργια μουσική αλλά και διασκευές σε παλαιότερες συνθέσεις.
Υπεύθυνος σχήματος: Θοδωρής Κότσυφας
Στοιχεία επικοινωνίας: thodoriskotsifasmusic@gmail.com / 6934715509

#Arethma
Οι “Arethma” εκπροσωπούν ένα συνονθύλευμα μεταξύ ambient και ρυθμικής ηλεκτρονικής μουσικής, που αποδίδεται από φυσικά κυρίως όργανα. Το σχήμα σχηματίστηκε το 2021, εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και σήμερα βρίσκεται σε διαδικασία ηχογράφησης της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς.
Υπεύθυνος σχήματος: Άγγελος Αθανασιάδης
Στοιχεία επικοινωνίας: athanasiadis.angelos@gmail.com / 6981306098

#Sokratis Votskos Quartet
Οι Sokratis Votskos Quartet εκπροσωπούν την jazz αυτοσχεδιαζόμενη μουσική. Το σχήμα αποτελείται από 4 άτομα: Σωκράτης Βότσκος (φωνή σαξόφωνο, φλάουτο, μπάσο κλαρινέτο), Γιώργος Κλουντζός-Χρυσίδης (τύμπανα), Ευάγγελος Βραχνός (κοντραμπάσο), Φίλιππος Κωσταβέλης (πιάνο). Έχουν στο ενεργητικό τους 2 δίσκους και 12 συμμετοχές σε φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Υπεύθυνος σχήματος: Σωκράτης Βότσκος
Στοιχεία επικοινωνίας: jazzazzaj@yahoo.gr / 6987941621

#Γουρούνια στο διάστημα
Τα «Γουρούνια στο Διάστημα» με βάση τη Θεσσαλονίκη, από το 2011 εκπροσωπούν το ελληνόφωνο ροκ και δημιουργούν τις δικές τους μελωδίες, με ελληνικό στίχο. Το πενταμελές συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του 3 δίσκους, 25 τραγούδια, 2 βίντεο κλιπ και περισσότερες από 50 εμφανίσεις σε φεστιβάλ και διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα.
Υπεύθυνος σχήματος: Κωνσταντίνος Βούρος
Στοιχεία επικοινωνίας: vourkon@gmail.comgourouniastodiastima@gmail.com / 6973924801

18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

#Stringless
Το εξαμελές γυναικείο φωνητικό σχήμα Stringless, κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο το 2018 και εντός του 2024 ετοιμάζει τον δεύτερο. Έχουν πραγματοποιήσει δυο συμμετοχές σε δίσκους άλλων και έχουν βρεθεί σε διάφορα φεστιβάλ και πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ελλάδας, καθώς και σε μεγάλα φεστιβάλ της World Music στο εξωτερικό.
Υπεύθυνος σχήματος: Χριστίνα Κωστάκη
Στοιχεία επικοινωνίας: kostaki.chris@gmail.com / 6938984089

#Caja Secreta
Οι Caja Secreta έχουν αναγνωριστεί ως ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους του Nuevo Flamenco στην Ελλάδα. Έχουν κυκλοφορήσει 2 δισκογραφικές δουλειές: Primero (2012), Partir (2018). Το σχήμα αποτελείται από τους: Θωμάς Νάτσης (κιθάρα- σύνθεση), Νιόβη Μπένου (χορός), Μελίνα Ατρείδου (τραγούδι), Λυδία Κοκόρια (φλάουτο), Παύλος Σπυρόπουλος (κοντραμπάσο), Γιώργος Ξανθόπουλος (κρουστά).
Υπεύθυνος σχήματος: Θωμάς Νάτσης
Στοιχεία επικοινωνίας: natsistomas@gmail.com / 6936362934

#Tales from the Box
Οι Tales from the Box παίζουν ορχηστρική μουσική με Μεσογειακό άρωμα και cinematic αισθητική. Ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν και η Στέλλα Τέμπρελη στο τσέλο, έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από 60 εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο “Ciel”.
Υπεύθυνος σχήματος: Θάνος Σταυρίδης
Στοιχεία επικοινωνίας: stavridisthanos@yahoo.gr /6948049649

#Yako Trio
Οι Yako Trio, 3 μουσικοί από τη Θεσσαλονίκη, o Λέανδρος Πασιάς, ο Βαγγέλης Βραχνός και ο Γιώργος Κλουντζός Χρυσίδης αποτελούν ένα νέο σχήμα στη τζαζ σκηνή. Μετρούν στο ενεργητικό τους 2 Δίσκους: «Ode to Yannis» (2018) και «OdesSea» (2023) και σημαντικές συμμετοχές σε τζαζ διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Υπεύθυνος σχήματος: Λέανδρος Πασιάς
Στοιχεία επικοινωνίας: leandrospasias@gmail.com / 6948035845

#Les Filadores
Το γυναικείο ensemble “Les Filadores” δημιουργήθηκε το 2020 από την Τότα Κυριαζικίδου (σοπράνο) και τη Νάγια Μυσερλή (σοπράνο-άρπα-διασκευές). Ένα πρωτότυπο σχήμα το οποίο «παντρεύει» τον κλασικό ήχο με το λαϊκό ιδίωμα, μέσα από ένα ρεπερτόριο παραδοσιακών τραγουδιών. Σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο τους άλμπουμ “Melodias del Alma per Amor”.
Υπεύθυνος σχήματος: Νάγια Μυσερλή
Στοιχεία επικοινωνίας: yiota_myserli@yahoo.com / 6988295659

#Bouche Fermée
Οι Bouche Fermée εκπροσωπούν τη μουσική του κινηματογράφου. Το σχήμα αποτελείται από 5 μουσικούς. Έχουν στο ενεργητικό τους εμφανίσεις σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους, καθώς και μουσικά φεστιβάλ. Οι ενορχηστρώσεις αποτελούν πρωτότυπη δουλειά της Μαρίας Γούβαλη, συνθέσεις της οποίας περιλαμβάνονται, επίσης, στο ρεπερτόριο των Bouche Fermée.
Υπεύθυνος σχήματος: Στ. Μαύρου / Μαρία Γούβαλη
Στοιχεία επικοινωνίας: sta.mavrou@gmail.com / margouvali@gmail.com / 6977824529 6976874083

#Γιάννης Οικονομίδης Latin Jazz Sextet
Ο Γιάννης Οικονομίδης και το δυναμικό Latin Jazz Sextet του, παρουσιάζουν τη νέα δισκογραφική τους δουλειά «Neverland», που περιέχει 9 πρωτότυπες Latin Jazz συνθέσεις. Το σχήμα έχει ήδη περιοδεύσει σε Φεστιβάλ στην Ελλάδα, αλλά και σε ιστορικούς χώρους για τη Jazz μουσική, όπως πρὀσφατα στο Half Note Jazz Club.
Υπεύθυνος σχήματος: Γιάννης Οικονομίδης
Στοιχεία επικοινωνίας: oikonomidisyiannis@gmail.com/ 6972869231

Με την υποστήριξη του Συλλόγου Μουσικών βορείου Ελλάδος.
Σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ogdoo.gr

Related posts

Ένα συγκινητικό βίντεο ανάρτησε η κόρη του Chris Cornell, Toni, ανήμερα των γενεθλίων του καλλιτέχνη

TEO

TECHNIQUES 2023: Ένα διήμερο υπερθέαμα ηλεκτρονικής μουσικής με τους Solomun και Charlotte de Witte

TEO

Ο Ρότζερ Ντάλτρεϊ εγκατέλειψε την σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies