Μια εμφάνιση-έκπληξη στο πλευρό των Offspring πραγματοποίησε ο Ed Sheeran, ο οποίος ερμήνευσε με τους punk veterans από την California ένα κομμάτι στο BottleRock Napa Valley.

Πιο συγκεκριμένα, ο Sheeran ερμήνευσε μαζί με το συγκρότημα το κομμάτι “Million Miles Away”, από τον δίσκο τους από το 2000 με τίτλο Conspiracy of One.

Παρουσιάζοντας τον Sheeran, ο Dexter Holland των Offspring ανέφερε: «Ο Ed μας είπε ότι ένας από τους δίσκους μας ήταν το πρώτο CD που αγόρασε όταν ήταν παιδί. Αυτό πραγματικά σήμαινε πολλά για εμάς, οπότε σκεφτήκαμε «Wow, θα μας άρεσε να μας συνοδεύσεις on stage. Θα παίξουμε ένα από τα κομμάτια που θα ήθελες να παίξουμε»».

Ο Sheeran ανέβασε ένα Instagram post σχετικά με την εμπειρία του, στο οποίο έγραφε: «Ο πρώτος δίσκος που αγόρασα ποτέ ήταν το Conspiracy of One των Offspring. Όταν ήμουν 9 προσποιούμουν στον καθρέπτη ότι είμαι μέλος της μπάντας, κυρίως στο κομμάτι “Million Miles Away”, γιατί ήταν το πρώτο τους κομμάτι που άκουσα. Το ανέφερα σε μια συνέντευξη και οι Noodles / Dexter ήρθαν σε επαφή μαζί μου όταν έμαθαν ότι θα παίζαμε στο ίδιο φεστιβάλ, για να μάθουν αν θα ήθελα να ανέβω στη σκηνή και να το τραγουδήσουμε μαζί. Ήταν ένα άμεσο «ναι» προφανώς. Ένιωσα πραγματικά σαν να ζω ένα παιδικό μου όνειρο και ευχαριστώ παιδιά που με καλέσατε εκεί. Η μουσική είναι μια τρελή κούρσα, κάθε μέρα είμαι ευγνώμων που ζω το όνειρό μου στην πραγματικότητα.

Σημειώνεται ότι ο Sheeran είναι τόσο μεγάλος θαυμαστής των Offspring, που διαθέτει και ένα σχετικό tattoo. Αυτό δεν έχασε την ευκαιρία να το δείξει και στα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος στη συνάντησή τους στο φεστιβάλ.