Τεχνολογία

iOS 17.4.1 – Διαθέσιμο το νέο update στα iPhone

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο update για όλα τα iPhone που έχουν εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο λογισμικό της, το iOS 17. Με τον αριθμό iOS 17.4.1, η νέα ενημέρωση δεν φέρνει κάποιο νέο χαρακτηριστικό ή κάποια σημαντική λειτουργία στα τηλέφωνα της εταιρίας.

Αντ’ αυτού, η νέα ενημέρωση είναι μικρή και περιλαμβάνει κάποιες σημαντικές ενημερώσεις στην ασφάλεια των συσκευών, αλλά και στη διόρθωση μερικών σφαλμάτων, οπότε καλό θα ήταν να το κατεβάσετε. Αν δεν σας έχει έρθει ακόμη ειδοποίηση για λήψη, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξετε τις ρυθμίσεις, έπειτα να επιλέξετε την κατηγορία γενικά και μετά στην ενημέρωση λογισμικού. Το update χρειάζεται περίπου 300mb για να κατέβει.

Όσον αφορά το μέλλον του iOS 17, πριν την άφιξη του iOS 18, τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να διατεθεί το iOS 17.5, το οποίο μάλλον θα φέρνει και κάποια νέα χαρακτηριστικά στα υποστηριζόμενα iPhone. Πρόσφατα άλλωστε ήρθε το iOS 17.4 που έφερε νέα emojis στις συσκευές και άλλες λειτουργίες.

Να σημειωθεί, ότι μαζί με το iOS 17.4.1 ενημερώθηκαν και άλλες συσκευές της Apple, όπως είναι τα Apple Watch και iPad, αλλά ούτε εδώ έχουμε νέα χαρακτηριστικά.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

iPhone: Αντίο Lighting – Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει υποχρεωτικό το USB-C

TEO

Η Philips παρουσίασε τις πιο οικονομικές LED λάμπες του εμπορίου

TEO

Η Microsoft έφτιαξε τεχνολογία που κάνει το φόρτωμα από σκληρούς δίσκους γρηγορότερο

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies