Τεχνολογία

Η Google ετοιμάζει νέα λειτουργία για τους… χωρισμένους

Με εκατομμύρια χρήστες στο Android και στο iPhone, το Google Photos είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές του αμερικανικού tech κολοσσού. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του app είναι η αυτόματη δημιουργία και προβολή «αναμνήσεων» από παλιές φωτογραφίες του χρήστη. Ωστόσο, κάποιες αναμνήσεις ενδέχεται να περιλαμβάνουν ανθρώπους που οι χρήστες δεν θέλουν να βλέπουν πλέον. Έτσι, η Google ετοιμάζεται τώρα να εμπλουτίσει τη λειτουργία του Photos που επιτρέπει την αφαίρεση ενός συγκεκριμένου ατόμου από τις αναμνήσεις, αν κάποιος δεν θέλει πλέον να το βλέπει.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Android Authority ανακάλυψε ότι στη νέα έκδοση v6.80 του Google Photos υπάρχει ένα νέο μενού για το “Hide face from memories.” Η αναβαθμισμένη λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν κάποιον άνθρωπο ή κάποιο ζωάκι που δεν θέλουν να βλέπουν στις αναμνήσεις, δίνοντάς τους πλέον δύο δυνατότητες. Θα μπορούν είτε να μπλοκάρουν εντελώς τις φωτογραφίες που περιλαμβάνουν αυτό το άτομο ή το ζωάκι ή να επιλέξουν το Google Photos να το περιλαμβάνει λιγότερο συχνά στις αναμνήσεις.

Το χαρακτηριστικό θα έχει δικό του μενού που θα περιλαμβάνει τις λίστες των μπλοκαρισμένων ατόμων. Μπορείτε να δείτε ακριβώς πως θα λειτουργεί μέσα από τα schreenhots του Android Authority που ακολουθούν παρακάτω.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

Το Pura 70 Ultra είναι το νέο δυνατό smartphone της Huawei

TEO

Το all-in-one MateStation X είναι η απάντηση της Huawei στα Mac

TEO

Windows 11: Η Microsoft θα μπλοκάρει τα updates αν έχετε αυτά τα προγράμματα εγκατεστημένα

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies