Τεχνολογία

Η εφαρμογή της Gemini AI της Google ήρθε στην Ελλάδα

Η εφαρμογή της Google για το Gemini είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα μέσω του PlayStore και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν. Μπορείτε μάλιστα να επιλέξετε να αντικαταστήσετε την Google Assistant με το Gemini! Υπόψιν όμως πως το Gemini δεν μπορεί να αλληλεπιδράσει ακόμα με τις smart home συσκευές σας.

Επίσης, θα πρέπει να διαλέξετε έναν μόνο ψηφιακό βοηθό, ή το Gemini ή την Google Assistant καθώς δεν μπορούν να τρέχουν και οι δύο ταυτόχρονα.

Όσον αφορά το iOS, το Gemini θα γίνει διαθέσιμο μέσω της Google εφαρμογής μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Το Gemini app είναι πρακτικά ένας AI βοηθός για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά σας. Μπορείτε να ζητήσετε να σας βοηθήσει με τη γραφή κειμένων, με ιδέες, να κάνει περίληψη ενός μακροσκελούς κειμένου, να αναζητά γρήγορα πληροφορίες από το Gmail ή το Drive σας, να οργανώσετε τη διαδρομή σας στο Google Maps και άλλα. Η χρήση του είναι ίδια με το Google Assistant, δηλαδή λέτε απλά “Hey Google” για να ενεργοποιηθεί.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

iPhone vs Android: Αυτά είναι τα 15 δημοφιλέστερα smartphones το 2023

TEO

Η Meta θα μπλοκάρει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα των εφήβων

TEO

Instagram: Νέα μέτρα για γυμνό περιεχόμενο στα μηνύματα

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies