Τεχνολογία

Έρχεται μια πολύ χρήσιμη λειτουργία στο Google Wallet

Μια πολύ χρήσιμη λειτουργία έφτασε στο Google Wallet, όπως ανακοίνωσε ο αμερικανικός tech κολοσσός μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του. Συγκεκριμένα, το ψηφιακό πορτοφόλι των Android τηλεφώνων πλέον θα ανιχνεύει και θα προσθέτει αυτόματα εισιτήρια για προβολές ταινιών και boarding passes για αεροπορικές πτήσεις.

Φυσικά, το χαρακτηριστικό αυτό συνδέεται άμεσα με το Gmail. Το Google Wallet θα αναγνωρίζει και θα προσθέτει τα σχετικά πάσα, χωρίς να χρειάζεται καμία ενέργεια από το χρήστη, μόνο όταν έρχεται κάποια σχετική επιβεβαίωση στον Gmail λογαριασμό του. Αρχικά θα υποστηρίζονται οι περισσότερες παγκόσμιες αλυσίδες κινηματογράφων, καθώς και μεγάλες αεροπορικές εταιρίες, αλλά η Google τονίζει πως εργάζεται ενεργά για να βελτιώσει την υποστήριξη του χαρακτηριστικού.

Παράλληλα, η εφαρμογή εμπλουτίστηκε και μια ακόμη πολύ χρήσιμη λειτουργία. Πλέον οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν κάρτες/πάσα/εισιτήρια στη λίστα των αρχειοθετημένων και χειροκίνητα. Στο παρελθόν, οι κάρτες μεταφερόντουσαν στη σχετική ενότητα μόνο όταν η περίοδος χρήσης του είχε λήξει.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

Αλλαγή του Facebook κλείδωσε δεκάδες χρήστες εκτός

TEO

Η Samsung επιβεβαίωσε παραβίαση των συστημάτων της από hackers

TEO

Vivo Y series: Ήρθαν να “χτυπήσουν” τα προσιτά τηλέφωνα στην Ελλάδα

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies