Τεχνολογία

Έρχεται επί πληρωμή έκδοση του Google Chrome

Το πασίγνωστο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome θα γίνει και επι πληρωμή, προσφέροντας μια νέα προαιρετική Premium έκδοση που απευθύνεται στις επιχειρήσεις.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Google ανακοίνωσε το Chrome Enterprise Premium μια νέα έκδοση του προγράμματος για οργανισμούς που θέλουν περισσότερη ασφάλεια των δεδομένων τους, όταν τα μέλη τους περιηγούνται στο διαδίκτυο. Για την βελτίωση της ασφάλειας η Google παίρνει διάφορα μέτρα. Για παράδειγμα, οι ενημερώσεις γίνονται άμεσα και αυτόματα για την προστασία από νέες απειλές. Παράλληλα, οι οργανισμοί μπορούν να έχουν προσαρμοσμένα δικαιώματα τοποθεσίας σε όλες τις συσκευές που διαχειρίζονται. Ακόμη, αυτή η έκδοση του Chrome θα μπλοκάρει αυτόματα κάθε πρόσθετο που υπάρχει η υποψία ότι είναι κακόβουλο, με στόχο να προστατεύονται οι οργανισμοί και από αυτές τις απειλές.

Μάλιστα, η Premium έκδοση περιλαμβάνει και χαρακτηριστικά για την πρόληψη απώλειας δεδομένων, ενώ έχει και τη δυνατότητα πραγματοποίησης βαθιάς σάρωσης για κακόβουλο λογισμικό. Εδώ θα βρείτε τη σχετική ανακοίνωση της Google και παρακάτω μια περιγραφή των δυνατοτήτων του Chrome Enterprise Premium:

Για την ιστορία, η Google θα προσφέρει και μια Core έκδοση του Chrome Enterprise για επιχειρήσεις. Η έκδοση αυτή θα είναι δωρεάν, χωρίς όμως αρκετές από τις προηγμένες λειτουργίες της Premium.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

Τα Arctis Nova Pro είναι τα νέα premium ακουστικά της SteelSeries

TEO

The Game Awards 2023: Τα υποψήφια GOTY και οι υπόλοιπες φετινές κατηγορίες

TEO

YouTube: Έτοιμο να βάλει οριστικά τέλος στα ad blockers

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies