Τεχνολογία

Elon Musk vs Βραζιλία σημειώσατε 2

Οι δικηγόροι της X του Elon Musk ενημέρωσαν το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας πως η πλατφόρμα θα συμμορφωθεί με κάθε απόφαση του δικαστηρίου. Το έγγραφο απευθύνεται στο δικαστή Alexandre de Moraes ο οποίος είχε μπει στο στόχαστρο του Musk, όταν διέταξε την X να μπλοκάρει ορισμένους λογαριασμούς στη χώρα.

Όπως επικοινωνήσαμε ήδη στην ομοσπονδιακή αστυνομία, η X Brasil σας ενημερώνει πως όλες οι διαταγές του Ανώτατου Δικαστηρίου θα συνεχίσουν να εκτελούνται πλήρως από την X Corp.

Η διαμάχη Musk και Moraes ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, με τον πρώτο να εναντιώνεται στην απόφαση του δικαστηρίου, αποκαλώντας την αντισυνταγματική, ενώ κάλεσε τον Moraes να παραιτηθεί.

Ο Moraes απάντησε ανοίγοντας επίσημη έρευνα για τον δισεκατομμυριούχο, με την κατηγορία της παρακώλυσης δικαιοσύνης. Ο Moraes ερευνά τελευταία τις “ψηφιακές πολιτοφυλακές” τις οποίες κατηγορεί πως διέδωσαν ψευδείς ειδήσεις και μηνύματα μίσους, κατά την πρωθυπουργία του προηγούμενου ακροδεξιού Προέδρου Jair Bolsonaro.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

Ο νέος χάρτης του Instagram θυμίζει Google Maps

TEO

Η Google αφαίρεσε πάνω από 5.2 δισεκατομμύρια διαφημίσεις το 2022

TEO

Τα καζίνο του Las Vegas χτυπήθηκαν από hackers

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies