Τεχνολογία

Ευχάριστα νέα για όσους έχουν iPhone 12 και θέλουν να φορτίζουν ασύρματα

Κάποια ευχάριστα νέα ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας όσον αφορά τα iPhone 12 και την ασύρματη φόρτισή τους. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Macworld, τα εν λόγω τηλέφωνα της Apple έλαβαν υποστήριξη για 15W ασύρματη φόρτιση με Qi2.

Το Qi2 είναι ουσιαστικά η “next-generation” ασύρματη φόρτιση που σχεδιάστηκε από την Wireless Power Consortium (WPC) και βασίζεται στο MagSafe της Apple. Το MagSafe της εταιρίας παρουσιάστηκε μαζί με το iPhone 12 πριν από κάποια χρόνια προσφέροντας ταχύτητες έως και 15W, αλλά όσοι χρησιμοποιούσαν ασύρματους φορτιστές από άλλες εταιρίες, οι μέγιστες ταχύτητες ήταν στα 7.5W.

Έτσι, όσοι δεν έχουν στην κατοχή τους έναν γνήσιο ασύρματο φορτιστή από την Apple, έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν έναν 15W (Qi2) ασύρματο φορτιστή από τρίτο κατασκευαστή και να φορτίζουν σε πλήρη ταχύτητα.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το ίδιο είχε γίνει και πέρυσι, όταν η Apple ξεκλείδωσε ουσιαστικά τις 15W ταχύτητες στα iPhone 13 και iPhone 14 και έδωσε την επιλογή στους χρήστες να επιλέξουν ασύρματο φορτιστή από άλλον κατασκευαστή.

Η Apple δεν ανακοίνωσε ποτέ ότι σκοπεύει να ξεκλειδώσει αυτή τη λειτουργία στα iPhone 12, αλλά φαίνεται ότι ήδη είναι διαθέσιμη σε όλα τα iPhone 12 που έχουν κατεβασμένο το iOS 17.4. Αυτό σημαίνει, ότι εάν έχετε iPhone 12 ή iPhone 12 Pro, πλέον μπορείτε να φορτίζετε ασύρματα στη μέγιστη ταχύτητα με Qi2, ακόμα κι αν δεν έχετε MagSafe.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

Hive: Το νέο social media στο οποίο μεταπηδούν οι χρήστες του Twitter

TEO

TCL 40 SE: Ένα αξιόπιστο και προσιτό τηλέφωνο

TEO

Δωρεάν εκατομμύρια εξειδικευμένα chatbots της OpenAI

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies