Τεχνολογία

Δε βγάζει άκρη το Spotify με την Apple – “Συνεχίζει να παραβιάζει τους νόμους της E.E.”

Το Spotify μόλις ανέβασε μία νέα επιστολή στο X και αναφέρει για ακόμη μια φορά ότι η Apple συνεχίζει να παραβιάζει τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πιο συγκεκριμένα, το Spotify υπέβαλε μια νέα ενημερωμένη έκδοση της πλατφόρμας του στο iOS, η οποία θα παρέχει περισσότερες πληροφορίες στους χρήστες της Ευρώπης, όπως πληροφορίες τιμολόγησης εντός του app.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής δε θα περιέχει ένα απευθείας link για τις συνδρομές του Spotify στο site του, κάτι που θα του επέτρεπε να παρακάμψει το μερίδιο του 30% που κρατάει η Apple από αυτές. Αντί αυτού, οι Ευρωπαίοι χρήστες θα καλούνται να επισκεφθούν χειροκίνητα το website του Spotify μέσω web browser για να καταφέρουν να αγοράσουν φθηνότερες συνδρομές.

Η Apple συνεχίζει να παραβιάζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία και δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε ακόμα να παρέχουμε στους καταναλωτές της Ε.Ε. τις πληροφορίες που χρειάζονται και τις επιλογές που τους αξίζουν στην εφαρμογή μας.

Πρόσφατα, το Spotify υπέβαλε μία ακόμη ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής που περιείχε direct links, αλλά η Apple δεν ενέκρινε την ενημέρωση και «ούτε αναγνώρισε ούτε απάντησε» στην υποβολή, σύμφωνα με το Spotify.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

Γεγονός το νέο μαύρο Xbox Series S με μεγαλύτερο SSD

TEO

Έχετε δει ποτέ gaming κρεβάτι; Υπάρχει για τους gamers που αγαπούν τον ύπνο

TEO

Το TikTok στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies