Τεχνολογία

Αναβαθμίστε άμεσα τον Chrome

Η Google έδωσε εκτάκτως στην κυκλοφορία ένα νέο security update για τον Chrome, για να διορθώσει μία zero-day ευπάθεια η οποία έχει ήδη γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από επιτήδειους. Το ανησυχητικό είναι πως πρόκειται για την πέμπτη φορά από την αρχή του έτους που ο τεχνολογικός κολοσσός έχει χρειαστεί να διορθώσει μία τέτοιου είδους ευπάθεια.

Η Google γνωρίζει πως υπάρχει ένα exploit για το CVE-2024-4671. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ερευνητές ασφαλείας που συνεργάστηκαν μαζί μας κατά τον κύκλο ανάπτυξης για να αποτρέψουμε τα bugs ασφαλείας να φτάσουν στο σταθερό κανάλι.

Το exploit έχει ταξινομηθεί ως “μεγάλης σοβαρότητας πρόβλημα” και αφορά τα οπτικά στοιχεία που χειρίζονται την απεικόνιση περιεχομένου στον browser. Το exploit εντοπίστηκε και αναφέρθηκε στην Google από έναν ανώνυμο ερευνητή.

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη και θα συνεχίσει να φτάνει στους χρήστες για τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Μπορείτε να ελέγξετε αν έχετε την τελευταία έκδοση του Chrome από τις Ρυθμίσεις > Σχετικά με τον Chrome.

Χρήστες browser που βασίζονται στον Chromium όπως οι Microsoft Edge, Brave, Opera και Vivaldi, πρέπει επίσης να ελέγξουν για νέα έκδοση και να την κατεβάσουν άμεσα.

Πηγή: unboxholics.com

Related posts

Αυτά είναι όλα τα Motorola τηλέφωνα που θα λάβουν το Android 14

TEO

OpenAI: Μάθαμε ποιο είναι το επόμενο μεγάλο της βήμα μετά το ChatGPT

TEO

Η RTX 5090 θα είναι «κτήνος» με τεράστιο άλμα σε specs και απόδοση

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies