Music News

Ακούστε το νέο album της Sheryl Crow

Η Sheryl Crow παρουσιάζει το 12ο στούντιο άλμπουμ της πολύχρονης διαδρομής της,

Τίτλος του ”Evolution”. Διαδέχεται το ”Threads” του 2019 που είχε συναντήσει θερμή εμπορική και καλλιτεχνική υποδοχή παγκοσμίως.

Η 62χρονη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, 9 φορές βραβευμένη με Grammy και πλέον μέλος του Rock & Roll Hall Of Fame δηλώνει:

“This music and these lyrics came from sitting in the quiet and writing from a deep soul place. I said I’d never make another record-thought there was no point to it, but this music comes from my soul. I hope whoever hears this record can feel that.”

Εξαιρετικές οι μέχρι στιγμής κριτικές:

”Alarm Clock is an uplifting rocker emitting more ’90s Crow vibes, and pinpoints protecting the simpler pleasures in life.” – American Songwriter

“Sheryl Crow ponders artificial intelligence in “Evolution.”… The song is a broad-shouldered rock anthem, bolstered by strings and a squealing lead-guitar solo.” – The New York Times

“Sheryl Crow covers “Digging in the Dirt” with Peter Gabriel… Though Crow stays faithful to the original lyrics, her version adds power chords that give the song a more rock-centric feel.” – Consequence

Την παραγωγή στο Evolution της Sheryl Crow υπογράφει ο πολύπειρος Αμερικανός Mike Elizondo.

Στην digital deluxe έκδοση του άλμπουμ που κυκλοφορεί παράλληλα, συναντάμε και τον Peter Gabriel στο “Digging In The Dirt”.

Sheryl Crow -Evolution / Tracklist:
1. Alarm Clock
2. Do It Again
3. Love Life
4. You Can’t Change The Weather
5. Evolution
6. Where
7. Don’t Walk Away
8. Broken Record
9. Waiting In The Wings
10. Digging In The Dirt (Digital Deluxe Only)


Related posts

Growing out of: Το πρώτο EP των Amalia & the Architects


Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα – Νέα ημερομηνία: Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου


Dua Lipa, Caroline Polachek, Michael Stipe, Killer Mike και πολλοί ακόμη παρακαλούν μέσω επιστολής τους προς το Joe Biden για κατάπαυση πυρός στη Λωρίδα της Γάζας


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies