Music News

Την απροθυμία της να πουλήσει τον μουσικό της κατάλογο γνωστοποίησε η Madonna

«Η ιδιοκτησία είναι το παν, έτσι δεν είναι;»

Την απροθυμία της να πουλήσει τον μουσικό της κατάλογο γνωστοποίησε η Madonna, με την pop superstar να έχει κυκλοφορήσει από το 1983 14 ολόκληρα studio albums, μερικά εκ των οποίων άφησαν εποχή.

Μιλώντας στο Variety, η Madonna διέψευσε ουσιαστικά ισχυρισμούς του επί χρόνια manager της, Guy Oseary, ότι η ίδια επρόκειτο να πουλήσει τα δικαιώματα της μουσικής της.

Όταν η ίδια ερωτήθηκε το γιατί, απάντησε με αυτοπεποίθηση: «Γιατί είναι τα δικά μου τραγούδια. Η ιδιοκτησία είναι το παν, έτσι δεν είναι;».

Παρά το γεγονός ότι η Madonna διατηρεί τα μουσικά της δικαιώματα, η ίδια υπέγραψε τον περασμένο Αύγουστο ένα συμβόλαιο με την Warner Music Group, με την οποία και πρόκειται να επανακυκλοφορήσει παλαιότερο υλικό της.

Η Madonna προχώρησε επίσης την προηγούμενη εβδομάδα σε δηλώσεις σχετικά με το προσωπικό της biopic, το οποίο και αποφάσισε να γυρίσει η ίδια, με σκοπό να σταματήσει «μισογύνηδες άνδρες» από το να αναλάβουν το project. Η ίδια θα βρεθεί κατά συνέπεια στον ρόλο της σκηνοθέτριας και συν-σεναριογράφου της ταινίας, μαζί με την βραβευμένη με Όσκαρ σεναριογράφο του Juno, Diablo Cody. Τον ρόλο της θα ενσαρκώσει η δημοφιλής ηθοποιός του Ozark, Julia Garner.

Πηγή: avopolis.gr

Related posts

Και δεύτερη βραδιά του Πουλικάκου στο Κύτταρο

TEO

Megan Thee Stallion και Reneé Rapp μοιράζονται το νέο Mean Girls κομμάτι τους με τίτλο “Not My Fault”

TEO

Norah Jones: Νέο τραγούδι και video clip

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies