Music News

Νταλάρας & Κότσιρας: Το music video της συνεργασίας τους

Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδάει μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα το τραγούδι «Αυτός Ο Νότος» από το επερχόμενο νέο album του Γιώργου Νταλάρα «Μικρές Εβδομάδες».

Σε αυτό ο βετεράνος καλλιτέχνης ερμηνεύει 6 τραγούδια και 4 ντουέτα με εκλεκτούς φίλους, σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και μουσική του Νίκου Μερτζάνου.

Το τραγούδι «Αυτός Ο Νότος» είναι το δεύτερο single από το «Μικρές Εβδομάδες», μετά το «Εθνική Οδός» το οποίο ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύει με τον Χρήστο Μάστορα.

Το τραγούδι ντύθηκε με εικόνες σε ένα κινηματογραφικό music video με πρωταγωνιστές τους δύο καλλιτέχνες. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Κώστας Καρύδας.

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Γιάννης Κότσιρας έχουν συνεργαστεί σε αρκετές συναυλίες, συναντιούνται αυτή τη φορά και δισκογραφικά.

Πηγή: ogdoo.gr

Related posts

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη – Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

TEO

Η Little Simz κυκλοφορεί μια ταινία μικρού μήκους για τον νέο της δίσκο, “No Thank You”

TEO

Οι Blondie ανακοινώνουν την κυκλοφορία του πρώτου box set της καριέρας τους μαζί με μια διασκευή του “Moonlight Drive” των Doors

TEO

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies